מעלה אדומים בהנהלת המנמר"ים

מנהלת אגף מערכות מידע, איריס אלפסי, נבחרה לחברת הנהלת פורום המנמ"רים הארצי

פורום המנמ"רים בשלטון המקומי בחר את חברי ההנהלה החדשים שיכהנו לצידה של יו"ר הפורום, ליאורה שכטר, מנמ"רית עיריית תל אביב יפו.

הבחירות נערכו במהלך הכנס השנתי של פורום המנמ"רים שנערך באילת, כאשר אחת המועמדות הייתה איריס אלפסי, מנהלת אגף מערכות מידע בעיריית מעלה אדומים, המכהנת גם כיועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה.

הבחירות נערכו בצורה ממוחשבת, על גבי אפליקציה שבאמצעותה הגישו המועמדים את עצמם, ומשתתפי הכנס היו אלו שהצביעו לנציגים שלהם בפורום.

ליאורה שכטר נבחרה לקדנציה נוספת כיו"ר הפורום, ואיריס אלפסי נבחרה ונכנסה להנהלה החדשה, כך שכעת גם למעלה אדומים יש נציגות בהנהלת הפורום.

בסך הכל בהנהלת הפורום מכהנים שישה חברים, והם: איריס אלפסי מעיריית מעלה אדומים, ראפע מסארוה מנצרת עלית, יובב יהב מראש העין, ירון ריבו מנתניה, ערן מועלם ממגדל העמק וענת שלומוביץ מפתח תקווה.

ראש העיר, בני כשריאל, בירך את אלפסי ואמר כי "זהו כבוד גדול למעלה אדומים ולעירייה שלנו. כעיר קטנה יחסית, אנו זוכים לנציגויות בהנהלות ופורומים ארציים רבים, וכעת גם איריס שלנו, שעושה עבודה מקצועית ומצוינת בתחום מערכות מידע בעיר, היא חלק מהנהלה ארצית. אין לי ספק כי חברותה של איריס בפורום הארצי תתרום הן לה, ברכישת כלים חדשים ומשמעותיים, והן לערים אחרות שבוודאי ייהנו מהידע הרחב של איריס בתחום. אני מאחל לה המשך הצלחה ועשייה מבורכת, וגאה בה מאוד".

הנהלת מנמרים. צילום יוספה שירן. התמונה באדיבות איריס אלפסי