מסיבת פיג'מות

נשות מעלה אדומים חגגו את יום האישה במסיבת פיג'מות מהנה

פורום הנשים העירוני וקידום מעמד האישה בלשכת ראש העיר חגגו את יום האישה במסיבת פיג'מות ענקית שהתקיימה בהיכל התרבות. לאירוע נתנו חסות: בנק יהב, שנרתם מדי שנה לטובת פורום הנשים העירוני, הסתדרות העובדים הלאומית, שאף חילקה שי אישי לכל אחת מהנשים, פרויקט "אפשרי בריא", בהובלתה של עליזה אבנעים, שלקח חלק באירוע.

אלפסי, כשריאל, אקנין ויפרח. ערב מוצלח ומיוחד

אירוע יום האישה של מעלה אדומים הפך למסורת עירונית שנשות העיר מחכות לה בציפייה, ובשל הביקוש הגדול הוחלט לקיים את החגיגות בשני ערבים ובכך לאפשר לכמה שיותר נשים להשתתף. על האירוע, כמו על כל פעילות הנשים בעיר, מנצחות מעין מור, מחזיקת תיק הנשים, ואיריס אלפסי, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה ויו"ר פורום הנשים העירוני, כאשר על ההפקה היה אמון הצוות המצוין של היכל התרבות, בהובלתה של המנכ"לית רחל הר זהב.

האירוע נפתח בקבלת פנים מרשימה, כאשר הנשים שהגיעו לערב המיוחד, לבושות בפיג'מה, זכו ליהנות מכיבוד מפנק מבית ה"פיאנו" שכלל: ערימות של תותים עם קצפת, חטיפי נאצ'וס עם סלסה, פנקייקים מתוקים עם סוכריות צבעוניות, הררי גומי מתוק וצבעוני, סוכריות אפילו משקה צ'וקוטה חם ומפנק. המקום עוצב במגוון בלונים בצורות חלומיות, בהן: ירח וכוכבים, בלונים מרחפים ואפילו בלונים שקישטו את מיטת הענק שהוצבה ברחבת ההיכל והייתה אטרקציה לנשים שהצטלמו עליה, כמו גם הנדנדה המזמינה שהוצבה במקום. פרט לצלם שהסתובב בין השנים ותיעד אותן נהנות הוצבה במקום גם עמדת צילום שזכתה לביקוש גבוה בקרב האורחות שהמתינו לתורן להצטלם בסבלנות מופתית ויצאו עם תמונות יפות שהודפסו בו במקום. כיאה למסיבת פיג'מות של נשים התנגנה ברקע מוסיקה קצבית ונוסטלגית ואף הוקרנו סרטי בנות על מסך ענק.

תפאורה מושקעת, כיבוד ועמדת צילום

בתום קבלת הפנים הססגונית והמיוחדת נכנסו האורחות לאולם, שם המתינה להן מתנה צנועה – כרית שינה מתנפחת שהגיעה עם כיסוי לעיניים ואטמי אוזניים, לשינה מתוקה לאחר המסיבה התוססת.

איריס אלפסי, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה ויו"ר פורום הנשים, פתחה את הערב, בירכה את הנשים, הודתה לכל נותני החסויות ולכל השותפים במהלך השנה, בהם: המתנ"ס, האגף המוניציפאלי, תחום בריאות בעירייה, המכון להדרכת הורים ורבים אחרים. אלפסי סקרה בקצרה את פעילות פורום הנשים וקידום מעמד האישה בעירייה לאורך השנה כולה, והזמינה את הנשים בקהל להצטרף לפעילויות הרבות וליהנות מאירועי תרבות שונים לצד סדנאות והכשרות לקהל הנשים בעיר.

אחריה עלתה מעין מור, מחזיקת תיק הנשים, אשר סיפרה לנשים את סיפור הילדים המוכר ביותר "עליסה בארץ הפלאות", והפעם עם מוסר השכל חשוב לכך שנשים יכולות לעשות הכל ולהגיע להישגים נפלאים בכל תחומי החיים.

יום האישה. הנשים הגיעו בפיג'מה

אחריהן עלה ראש העיר, בני כשריאל, לברך את הנשים, שיבח את פועלן של איריס ומעין והבטיח כי עיריית מעלה אדומים תמשיך לפעול לרווחת נשות העיר, להעצמתן ולהצלחתן.

בתום דבריו הזמין כשריאל את הסטנדאפיסט ישראל קטורזה, שנתן הופעה קורעת מצחוק בפני קהל של נשים בפיג'מה וגרם להן לפרצי צחוק ולהנאה גדולה. את הערב סיימו הנשים עם חיוך גדול על פניהן וכשהן מרוצות מעוד ערב מהנה מבית היוצר של פורום הנשים וקידום מעמד האישה בלשכת ראש העיר.

תפאורה מושקעת ובלונים מעוצבים

איריס אלפסי סיכמה את הערב ואמרה כי "האירוע היה אירוע מכונן ואחד האירועים המושקעים והיפים ביותר שקיימנו. אני מודה להיכל התרבות על שיתופי הפעולה וארגון והפקת הערב, אני מודה לכל נותני החסויות ולכל השותפים שלנו לאורך השנה שכולה, שיחד איתם אנו מצליחות לתת מענה מיטבי לנשות מעלה אדומים במגוון תחומים. הפעילות הענפה שאנו מקיימות למען נשות העיר היא מגוונת ומשמעותית, ולשמחתי נשים רבות לוקחות בה חלק ונהנות ממנה. אני מזמינה נשים נוספות להצטרף אלינו לעשייה וללמידה, ועל הדרך גם ליהנות מזמן איכות עם נשים אחרות".

קבלת פנים חגיגית ומפנקת

מעין מור אמרה כי "האירוע היה מושלם ומפנק, ואני שמחה שבכל שנה אנו מתעלות על עצמנו ומביאות אירוע שכולן רוצות להיות בו. השנה החלטנו על פתיחת שני אירועים על מנת לאפשר לכמה שיותר נשים להגיע וליהנות איתנו, והאירוע הראשון נרשם בהצלחה ענקית ובהחלט היה חגיגה של נשיות ועוצמה. אנו נמשיך לפעול לקידום והעצמת נשות העיר בכל תחומי החיים, וכולן מוזמנות לעקוב אחר הפרסומים שלנו ולהצטרף אלינו".

חוגגות בפיג'מה

ראש העיר, בני כשריאל, סיכם את האירוע ואמר כי "זו הייתה חגיגה נוספת ומרשימה של נשות מעלה אדומים, ואני מברך את כל העוסקות במלאכה. יש לנו נשים נפלאות ומעורבות בעיר, וכל אחת מכן תורמת ומתנדבת באחד מגופי ההתנדבות הרבים. אני גאה לראות אתכן מצליחות בכל תחום שאתן נוגעות בו ומשלבות קריירה, בית, משפחה ואפילו מוצאות כאמור, זמן להתנדב ולתרום לקהילה שלנו. תודה גדולה למעין ואיריס ולכל אחת מחברות פורום הנשים שעושות למען נשות העיר לאורך השנה כולה, תודה להיכל התרבות על הפקת אירוע מרשים ומהנה ותודה לאגף המוניציפאלי שלנו שמנצח על האירועים העירוניים ביד רמה ובאיכות גבוהה".

ערב נשי בלתי נשכח