אירועי פורים בוטלו

לאור ההנחיות של משרד הבריאות והתפשטות נגיף הקורונה הוחלט לא לקיים את אירועי פורים בעיר

לאחר הערכת מצב שנערכה בעירייה ובהמשך להנחיית משרד הבריאות, כי חל איסור לקיים אירועים המוניים והתקהלויות מעל 5,000 איש, הוחלט על ביטול אירועי פורים בכללותם.

אנחנו יודעים כי ילדי העיר, ההורים ובתי הספר טרחו לקראת האירוע הפורימי היפה ביותר בשנה וחיכו בהתרגשות רבה, אך לנגד עינינו עומדת השמירה על בריאות כל התושבים ואנו פועלים בהתאם להנחיות משרד הבריאות.

ראש העיר , בני כשריאל, מדגיש כי עיריית מעלה אדומים פועלת באחריות ובהתאם להנחיות משרד הבריאות והגורמים המוסמכים. זאת הסיבה שבצער גדול, לאור ההנחיה לא לקיים אירועים מעל 5,000 איש, התקבלה ההחלטה לא לקיים את קרנבל פורים ואירועי פורים בהיכל התרבות.

אנחנו קוראים לכם תושבים יקרים, להיות ערניים, קשובים להנחיות משרד הבריאות, לגלות אחריות אישית ולא להפיץ מידע ממקורות לא אמינים. נמשיך ונעדכן בכל מידע רלוונטי.

ממליצים לכם להמשיך לעקוב אחרי עמודי הפייסבוק של העירייה ומשרד הבריאות.