שנה למותו

אזכרה במלאת שנת למותו של אליעזר הר ניר גרינברג ז"ל, מנכ"ל העירייה לשעבר

השבוע, ערב חג שבועות, במעמד ראש העיר, בני כשריאל, סגן ומ"מ ראש העיר, גיא יפרח, סגן ראש העיר, בוריס גרוסמן, מנהלים, עובדי העירייה וארגוני הסמך, בני משפחה חברים, התקיימה בבית העלמין "דרך החיים" במישור אדומים אזכרה במלאת שנה למותו של מנכ"ל העירייה לשעבר, אליעזר הר ניר גרינברג ז"ל.

אליעזר הר ניר גרינברג, מנכ"ל העירייה לשעבר, נפטר בערב חג שבועות אשתקד, בן 69, במותו. הוא שירת בתפקידי פיקוד בצה"ל עד שנת 1990, אז השתחרר בדרגת סגן אלוף. בסוף שנת  1990 החל את עבודתו בעירייה כמנהל היחידה לתכנון אסטרטגי, ובהמשך שימש כממלא מקום מהנדס העיר. בזכות כישוריו הרבים המשיך להתקדם עד אשר מונה לסמנכ"ל העירייה, ולאחר מכן למנכ"ל העירייה בשנת 1998. הר ניר גרינברג כיהן כמנכ"ל העירייה במשך 19 שנים, ופרש מתפקידו בשנת 2017.

בבית העלמין נשא דברים ראש העיר, בני כשריאל, שאמר כי "אלי ז"ל היה ממקימי ובוני העיר הזאת. בתקופתו נעשו פרויקטים עירוניים רבים וחשובים. הוא היה יד ימיני ושותף פעיל במאבק להחלת הריבונות. תמיד הוא ייצג את העיר בפטריוטיות ובאהבה גדולה, קידם את מיזם התיירות והמלונאות, את דרך הסוכר, את הקמת פארק המחזור, יזם את פרויקט עצי הזית, המסיק וייצור שמן זית תוצרת מעלה אדומים. בחודש ספטמבר יצוין יום הולדתו של אלי ז"ל, וביחד עם המשפחה אנו ננציח אותו בצורה ראויה ומכובדת ונחנוך לזכרו את מתחם גן הזית שבו עצי זית רבים כמו שאלי אהב כל כך. יהי זכרו ברוך".