ביקורו של אלוף פיקוד המרכז

אלוף פיקוד המרכז היוצא, האלוף נדב פדן, ביקר בעיר, סייר באזור התעשייה ונפגש עם ראש העיר ובכירי העירייה לפגישת עבודה מקצועית

אלוף פיקוד המרכז היוצא, האלוף נדב פדן, ביקר בערב חג השבועות במעלה אדומים, סייר בעיר ונפגש לפגישת עבודה עם ראש העיר, בני כשריאל, ובכירי העירייה.

האלוף פדן מסיים את תפקידו בסוף החודש, ועל כן הגיע לביקור בעיר לאחר שעם כניסתו לתפקיד גם כן ערך ביקור היכרות ראשון בעיר.

בביקור האלוף השתתפו: ראש העיר, בני כשריאל, סגנו ומ"מ, גיא יפרח, סגן ראש העיר, בוריס גרוסמן, חבר מועצת העיר, אייל פישלר, מנכ"ל העירייה, שמוליק חנוך, מנהל אגף הביטחון, נועם הרוש, מנהל המוקד, מוטי גלנטי, מנכ"ל החברה הכלכלית, יעקב ברוש, סמנכ"לית אזור התעשייה, ענת אנג'ל, מנהל היחידה לתכנון אסטרטגי, גרשון לוקיי, ונציגי פיקוד המרכז.

כשריאל, יפרח וחנוך עם האלוף פדן

בראשית הביקור סייר האלוף פדן בכניסה לעיר ובמתחם חנה וסע, קיים תצפית משכונת "צמח השדה" לעבר שטחי הבדואים, סייר וביקר במפעל "אלומיניום קונסטרקשיין", שם קיבל ממנהל המפעל סקירה מקיפה על המפעל והתפתחותו, וביקר במתחם "דיזיין סיטי", שם שמע סקירה על המתחם מפי בעלי המקום, חנוך קס.

בפגישת העבודה המקצועית שהתקיימה בלובי "מוזיאון קסטל" דנו בשורת נושאים חשובים העומדים על סדר היום ואשר  להם נדרש סיועו של האלוף פדן. בין הנושאים שעלו בפגישה: קידום מהיר ויעיל של כביש "מרקם החיים" עזריה א-זעיים, פארק טיפול בפסולת מישור אדומים מזרח, שדרוג הכניסה לאזור התעשייה ופרויקט טרמינל בידוק, הסדרת סוגיית מרכיבי ביטחון בגוש אדומים בין צה"ל למג"ב, הסדרת סוגיית כניסת רכבים פלסטינאים לאזור התעשייה מישור אדומים, הסדרת אימון, ציוד ואחריות פלוגת הגמ"ר מעלה אדומים ועוד.

ביקור וסיור במתחם דיזיין סיטי

ראש העיר, בני כשריאל, בירך את הצבא על פעולותיו לשמירה על ביטחון התושבים ועל העבודה של כל החיילים והמפקדים המאפשרת את שגרת החיים האזרחיים במשך היום-יום.

כשריאל הוסיף כי "אין ספק שכל העשייה ההתיישבותית שלנו מקבלת גיבוי של הפיקוד בהובלתו של האלוף נדב פדן ושל צה״ל. אני מודה לאלוף פדן על שיתוף הפעולה ההדוק בתקופת פיקודו ועל סיועו הרב בקידום נושאים חשובים".