נערכים לפתיחת שנת הלימודים

ראש העיר, בני כשריאל, סייר עם הצוות המקצועי בעירייה בכל מוסדות החינוך בעיר

כמדי שנה בחופשת הקיץ נערכת העירייה כנדרש לקראת פתיחת שנת הלימודים עם שיפוצי הקיץ וההכנות הנדרשות במוסדות החינוך, גיוס מורים ואישור תכניות לימוד חדשות לשנת הלימודים.

במסגרת השגרה וההיערכות לשנת הלימודים הקרובה קיים ראש העיר, בני כשריאל, מחזיק תיק החינוך, יחד עם הגורמים המקצועיים בעירייה, פגישות עבודה מקצועיות פרטניות עם כל מנהלי האגפים בנפרד להיערכות לקראת פתיחת שנת הלימודים.

כשריאל קיבל סקירה מקצועית מקיפה מכל אחד מבעלי התפקידים על  ההכנות לפתיחת שנת הלימודים, אשר נמצאות בעיצומן הן בבתי הספר והן בגני הילדים, בהן גם: השלמות עבודות הבנייה והשיפוצים שבוצעו במהלך חופשת הקיץ בהן שיפוץ חדרי שירותים, הרחבת חדרי מורים, תקרות אקוסטיות, עבודות נגישות, צביעה כללית בגני ילדים, שיפוץ אולמות ספורט, ניקיון ותחזוקה.

כשריאל והצוות המקצועי. מסיירים בבתי הספר

בשבועיים האחרונים ראש העיר, בני כשריאל, מקיים סיורים במוסדות החינוך השונים, במטרה לעמוד מקרוב על ההכנות לקראת פתיחת שנת הלימודים, להתרשם מעבודות השיפוצים והבנייה שבוצעו ולוודא השלמתן ביעדן עם פתיחת השנה.

בצל הקורונה ומתווה משרד הבריאות והחינוך המרחבים הפתוחים בבתי הספר עוברים בימים אלה עבודות ניקיון, גינון ותחזוקה, השיפוצים בבתי הספר ועבודות הצבע והניקיון היסודי בעיצומן, ובתי הספר מתחדשים במרחבי לימוד חדשניים.

אל הסיורים מתלווה לראש העיר הצוות המקצועי בעירייה, אשר עובד קשה על מנת לוודא שבתי הספר וגני הילדים יהיו מוכנים לקלוט את התלמידים בצורה נאותה וראויה.

בנוסף, השבוע השתתפו המורים והצוותים החינוכיים ביום היערכות מקוון, בו קיבלו כלים ללימודים בשגרת קורונה.

נערכים לפתיחת שנת הלימודים

ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, בני כשריאל, אומר כי אגף החינוך, אגף ההנדסה, מוס"ח, אגף ביטחון ואגף שפ"ע עובדים קשה בימים אלה על מנת להכין את כל בתי הספר וגני הילדים לקלוט את ילדינו ולפתוח את שנת הלימודים בצורה חלקה וראויה, ועל כך יישר כוח גדול. שנת הלימודים הקרובה, בצל הקורונה, תהיה מאתגרת יותר, אך אין לי ספק כי כולנו יחד – נצליח לקיימה בצורה הטובה ביותר, להצלחתם של ילדינו ותוך שמירה על בריאותם. במעלה נמשיך להשקיע את מיטב המשאבים לקידום תלמידינו בתחום הערכי, ההישגי והחברתי".