אלפי מבקרים בפסטיבל סוכות

אלפי תושבים ומבקרים מירושלים וסביבותיה הגיעו לפסטיבל סוכות בפארק שמיר על שפת האגם. הפסטיבל שהתקיים השנה בחוה"מ סוכות, בסימן "ממלכת הדינוזאורים" הצליח גם השנה להפתיע בהופעות ייחודיות ומרהיבות של אמני הילדים מיכל הקטנה ושי ורועי והזמרים הגדולים שלומי שבת וע

סוכות חגיגי, שמח ותוסס במיוחד בפארק שמיר על שפת האגם במעלה אדומים היה בחול המועד סוכות.

אלפי אנשים, תושבי העיר והסביבה באו במהלך חוה"מ לפארק "שמיר" על שפת האגם בכניסה לעיר לפסטיבל והפנינג לכל המשפחה שלא נראה כמותו ונמשך יומיים רצופים בפארק , כאשר ביום הראשון התקיימו האירועים בהיכל התרבות וביומיים הנוספים התקיים הפסטיבל בפארק שמיר. ההפנינג החל בשעות הצהריים ונמשך עד שעות הלילה. הפסטיבל כלל אירועי צהריים לילדים ואירועי ערב למבוגרים ולכל המשפחה.

ביום הראשון לפסטיבל, יום שלישי, הפסטיבל התקיים בהיכל התרבות, בו הוצבה סוכת ענק ברחבה החיצונית, עם שלל הופעות. הפעילות בסוכה כללה "גיבורים"- סיפורי התנ"ך מתעוררים לחיים. חדרי בריחה, משחקי מציאות מדומה, מונופול טאבלטים ועוד. כן התקיימה הקרנת סרטי ילדים ובערב נהנו התושבים מהופעה מדהימה של הזמר אבי טולדנו-  מחזירים את הרגש לשירים". מופע מרגש ונוסטלגי.

ביום השני לפסטיבל, יום רביעי, בפארק "שמיר" על שפת אגם התקיימה פעילות יום שכללה דמויות שטח ,סדנאות יצירה, מתנפחים ,בר יין עשיר ממגוון יקבים, בצהריים נהנו מאות ילדים מהופעה של כוכבת הילדים מיכל הקטנה במופע מיכל הקטנה והמפלצות ובערב התקיים מופע ערב של עדן בן זקן שהלהיבה  8,000 איש ששרו ורקדו לצלילי להיטיה הגדולים.

ביום השלישי לפסטיבל, יום חמישי, התקיימו מגוון הצגות ילדים במתחמים שונים בשטח האגם, דמויות שטח  סדנאות יצירה באותו נושא, מתנפחים, בר יין עשיר ממגוון יקבים, בצהרים ,נהנו הילדים ממופע של שי ורועי הצמד המצחיק במדינה ובערב נהנו כ 5,00 איש מהופעה מרגשת, סוחפת וטובה של שלומי שבת.

הפארק כולו עוצב בסגנון ממלכת הדינוזאורים ולאורך כל היום התקיימו סדנאות יצירה והפעלות  ,דמויות שטח, הופעה של אומנים מקומיים, מתחם חפירות ארכיאולוגיות, מייצגים, מתנפחי דינוזאורים ועוד.

את פסטיבל סוכות ארגנו עיריית מעלה אדומים בשיתוף המתנ"ס, היכל התרבות והאגף המוניציפאלי בעירייה בראשות רונן אקנין שעמל היטב על התכנית האומנותית המרהיבה של הופעות אמני ילדים והזמרים .

סגן ומ"מ רוה"ע, גיא יפרח, מחזיק תיק הנוער, אומר כי הוא גאה ושמח שהצלחנו ליצור תכנית עשירה וגדושה בפעילויות של בילוי והנאה במהלך חוה"מ סוכות. יפרח מודה לכל העוסקים במלאכה ולתושבי מעלה אדומים, על האמון והאהבה שהרעפתם עלינו.

ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי התושבים נשארו בעיר והביעו שביעות רצון מההשקעה בתרבות והם מגיעים לכל אירוע. כולם באו השנה לאגם, היה שמח וחגיגי והפסטיבל זכה להצלחה רבה. יצרנו כאן משהו חדש ומרגש במשך שלושה ימים מרהיבים ומוצלחים במיוחד, אלפי המבקרים שהגיעו נהנו מאירוע נהדר וייחודי לכל המשפחה.  הצלחת הפסטיבל, וההופעות שהתקיימו בפסטיבל מציבים לנו אתגר אמנותי והפקתי הבאה ואנחנו נמשיך להשקיע בתרבות ופנאי.

כשריאל מוסיף כי מגיע יישר כוח לעובדי העירייה, המתנ"ס והיכל התרבות על שלושה ימים מדהימים בעיר שלנו. תודה גדולה לרונן אקנין, מנהל האגף המוניציפאלי, שכבר מזמן הפך למפיק האירועים הכי טוב בעיר. תודה לעובדי אגף שפ"ע, בראשות רון צרפתי, לאגף הביטחון, בראשות נועם הרוש, למתנ"ס, בראשות אורי מסיל, ולהיכל התרבות, בראשות רחל הר זהב. תודה מיוחדת לסגני ומ"מ, גיא יפרח, מחזיק תיק התרבות  על מהפכת התרבות בעיר שלנו, ותודה לתושבים שהגיעו, נהנו, פרגנו וחגגו בעיר את  הפסטיבל הכי מוצלח בארץ.