למעלה מ-650 בדיקות בדרייב אין

בשיתוף פעולה של העירייה, מד"א ופיקוד העורף הוקם מתחם דרייב אין לבדיקות קורונה, בו בוצעו למעלה מ-650 בדיקות

הצלחה מסחררת למתחם הדרייב אין שהוקם בחניון העליון של אשכול הפיס השבוע, כאשר למעלה מ-650 תושבים הגיעו להיבדק במהלך היום.

הבדיקות נערכו ע"י מתנדבי מד"א שהיו במקום מהשעה 9:00 בבוקר ועד 19:00 בערב רצוף, בסיועם של אנשי פיקוד העורף, אנשי אגף הביטחון, צוותי העירייה ושוטרי תחנת המשטרה שהגיעו להכווין את התנועה במקום.

אמנם בוקר הבדיקות נפתח באיחור בשל עיכוב בהגעת הציוד ממד"א, אולם מרגע שהחלו התושבים להיבדק נרשמה פעילות מקצועית ומהירה ששחררה את העומס ואפשרה למאות רבות של תושבים - מבוגרים וילדים, להגיע להיבדק, ללא הפניה מרופא, ללא צורך לקבוע תור וללא חובת כניסה לבידוד מאחר ומדובר בבדיקות סקר.

היבדק וסע. בדיקות מתוך הרכב

המתחם הוקם במהלך הלילה שלפני הבדיקות ע"י צוותי העירייה, והתאפשרו בו בדיקות בשני מסלולים: מסלול בו הנבדקים נשארים ברכב במהלך הבדיקה, ומסלול רגלי בו ניתן היה להיבדק באופן רגיל.

יעקב אהרון, ראש צוות מד"א מעלה אדומים, ואבי עופרי, היקל"ר בפיקוד העורף, ליוו את היום מתחילתו ועד סופו והכתירו את המבצע כמוצלח מאוד.

יעקב אהרון ואבי עופרי עם מתנדבת מדא

התושבים שהגיעו הביעו הערכתם ותודתם למתנדבי מד"א, שיבחו את המקצועיות והמהירות, את מאור הפנים ואת ביצוע הבדיקות קרוב לבית.

ראש העיר, בני כשריאל, הודה לכל העוסקים במלאכה ואמר כי כבר סיכם עם פיקוד העורף על קיומו של יום נוסף לבדיקות סקר בעיר.

בתוך כך, בדיקות הקורונה המתקיימות בעיר למבוטחי קופות החולים נמשכות וניתן להתעדכן במוקדי הקופות.

מתנדבי מד"א בסוף היום. מותשים אך מרוצים