פרויקטור הקורונה של מעלה אדומים

ד"ר ראובן דרסלר, מומחה לרפואת משפחה ומנהל מרפאת שרותי בריאות כללית בכיכר יהלום, ילווה את העירייה כיועץ רפואי במשבר הקורונה

סיוע מקצועי לפורום הקורונה העירוני, בדמותו של ד"ר ראובן דרסלר, מומחה לרפואת המשפחה ומנהל מרפאת שירותי בריאות כללית בכיכר יהלום, אשר נבחר לפרויקטור הקורונה של מעלה אדומים. ד"ר דרסלר ילווה את העירייה כיועץ רפואי שיסייע בפעילות המקיפה והמקצועית שנעשית לניהול משבר הקורונה, על מנת להמשיך לצמצם את התחלואה בעיר.

ד"ר דרסלר, שיהווה זרוע מקצועית משלימה לרשות, נפגש השבוע עם ראש העיר, בני כשריאל, וחברי פרום הקורונה העירוני, בו חברים: סגן ומ"מ ראש העיר, גיא יפרח, מנכ"ל העירייה, שמוליק חנוך, היקל"ר מטעם פיקוד העורף, סא"ל אבי עופרי, ומנהל המוקד וסגן מנהל אגף הביטחון, מוטי גלנטי.

בפגישה קיבל ד"ר דרסלר סקירה מקיפה על הפעילות וההתמודדות הטובה עם משבר הקורונה בעיר, על ההצלחה בהורדת התחלואה והפיכת העיר לעיר ירוקה ועל הפעילויות המתוכננות בתחומי ההסברה, האכיפה וביצוע הבדיקות. ד"ר דרסלר הציג בפני המשתתפים את האסטרטגיה והתפיסה שלו כרופא לטיפול במשבר, את חשיבות ההסברה לציבור ואת הצורך בהמשך קיומן של בדיקות ומערך חקירות אפידמיולוגיות בעיר.

ראש העיר, בני כשריאל, בירך את ד"ר דרסלר על הצטרפותו ואמר כי "ההצטרפות של ד"ר דרסלר למאמץ העירוני האדיר שאנחנו מנהלים היא תוספת כוח משמעותית. אין לי ספק שהוא יסייע לנו לצלוח את משבר הקורונה טוב יותר ובאופן מקצועי ויעיל, למען בריאות תושבי העיר. יחד ננצח את הקורונה".

כשריאל, ד"ר דרסלר, יפרח, חנוך, גלנטי ועופרי