הזדמנות אחרונה להירשם לשבוע העסקים של מעלה אדומים

בשל הביקוש הוארך הרישום לשבוע העסקים עד ל-6/12/20. מהרו והירשמו

שבוע העסקים של מעלה אדומים יתקיים בשבוע שחל ב-27/12/20, במסגרתו יוצעו הטבות והנחות לתושבים שירכשו בעסקים בעיר בשבוע זה.

העירייה והחברה הכלכלית יצאו בקול קורא לבעלי עסקים להירשם ליוזמה, להציע הטבות ולזכות בפרסום חינם, על חשבון העירייה, ברשתות החברתיות, באתר האינטרנט העירוני, בעיתונות המקומית ובשלטי החוצות בעיר.

עסקים רבים כבר נענו ליוזמה, ובשל הביקוש הרב הוחלט להאריך את הרישום ולאפשר לבעלי העסקים להירשם עד יום ראשון, 6/12/20.

המטרה היא לסייע לבעלי העסקים להיערך ליום שאחרי הסגר ולעודד את תושבי מעלה אדומים והסביבה לרכוש, להזמין וליהנות משירותי העסקים בעיר ובפארק תעשיות אדומים.

כאמור, בעלי העסקים שיצטרפו ויציעו הטבה לבחירתם לרוכשים בעסק שלהם בשבוע זה, ישתתפו במיזם ויזכו לפרסום העסק וההטבה שלהם בקמפיין העירוני שיופק בעירייה ויופץ ברשתות החברתיות, בעיתונות המקומית ובאתר האינטרנט העירוני.

בעלי העסקים המעוניינים להצטרף ולקחת חלק בשבוע העסקים נדרשים להיכנס לקישור המתאים באתר האינטרנט העירוני, למלא את פרטיהם, לציין מהי ההטבה אותה הם בוחרים להעניק ללקוחות בשבוע זה ולשלוח לעירייה.

בתמורה להשתתפות יקבלו בעלי העסקים פרסום העסק וההטבה שלהם, חשיפה לקהל רחב של תושבי העיר והסביבה והכנסתם לקבוצת וואטסאפ לבעלי עסקים, בה יוכלו בעירייה לשמור עם בעלי העסקים על קשר ישיר ולהעביר אליהם מידע חשוב, הנחיות, הטבות ופעילויות שונות הנוגעות לעסקים בעיר ובאזור התעשייה. ההרשמה עד לסוף חודש נובמבר.

ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי "העסקים הקטנים והבינוניים הם המנוע הכלכלי לצמיחת העיר וחלק מהלב הפועם שלה. העירייה מבינה את המצוקה שיש לעסקים, היא פועלת ומסייעת לקהילת העסקים להתמודד עם משבר הקורונה".