נפגשים עם הסוחרים

ראש העיר והצוות המקצועי בעירייה נפגשו עם סוחרי סנטר צמח השדה על מנת לשמוע את צרכיהם ולשפץ את המרכז המסחרי

אחרי שהסתיים שלב ב' בשיפוץ המרכז המסחרי כיכר יהלום, במסגרתו חודשו עמודי האבן והמדרגות, הותקנו מאחזי יד ובוצע ניקיון יסודי בכל השטחים המקורים, השבוע נפגש ראש העיר, בני כשריאל, עם נציגי הסוחרים בסנטר צמח השדה (06) על מנת לשמוע את הצרכים העולים מן השטח.

בסיור השתתפו: ראש העיר, בני כשריאל, מנכ"ל העירייה, שמוליק חנוך, מנהל אגף שפ"ע, רון צרפתי, מהנדס העיר, יונתן לובל, מנהל האגף המוניציפאלי, רונן אקנין, מנהל האגף לתכנון אסטרטגי, גרשון לוקיי, סגן מהנדס העיר, ליאור מובלדי, ומנהלת אגף פניות הציבור, שלומית ביטון.

מצד הסוחרים השתתפו בסיור: עו"ד אסף אפרתי, רפי בן חור, רונן אזולאי, ודוד יעקב.

כשריאל, הצוות המקצועי והסוחרים

בסיור הציגו הסוחרים את התקופה המאתגרת עמה הם מתמודדים וביקשו את סיוע העירייה בהרחבת מקומות החניה במקום, כמו גם את הצורך להוסיף מקום נוסף לפריקה וטעינה.

ראש העיר והצוות המקצועי בעירייה הקשיבו לבקשות הסוחרים וסיכמו כי תוכן תוכנית, בליווי מתכנן תנועה, במסגרתה תיענה בקשת הסוחרים ויתווספו מקומות חניה ומקום לפריקה וטעינה.

עוד סוכם כי הסוחרים יגישו תוכנית להתקנת פרגולה מקורה מחוץ לחנויות, והבקשה תיבחן על ידי מהנדס העיר והצוות המקצועי באגף הנדסה.

בנוסף סוכם על תוספת מתקן למחזור קרטונים על המתקן הקיים.

בסיומה של הפגישה הודו הסוחרים לראש העיר וצוות העירייה על ההיענות, הנכונות והסיוע.

מרחיבים חניות ומשפצים את המרכז

ראש העיר, בני כשריאל, אמר כי "בעלי העסקים שלנו עוברים תקופה מאוד מאתגרת ולא פשוטה, ואנו נסייע להם ככל שנידרש וככל שיתאפשר על מנת שיחזרו להתפרנס בכבוד ויעברו את התקופה הזו בהצלחה וללא חלילה סכנת קריסה. אני מאחל לכל הסוחרים ובעלי העסקים של מעלה אדומים הצלחה רבה, פרנסה טובה וחזרה מהירה לשגרה".