מועצת העיר החדשה התכנסה לישיבתה הראשונה

הבחירות עברו, וחברי מועצת העיר התכנסו לישיבת מועצה ראשונה במסגרתה מונו סגני ראש העיר בשכר - גיא יפרח ובוריס גרוסמן, וראש העיר מינה חברים למספר ועדות שצריכות להתכנס בתקופה הקרובה

חברי מועצת העיר הנבחרים התכנסו לישיבת מועצה ראשונה לקדנציה זו, כאשר הקואליציה החדשה מונה בשלב זה 12 חברים מסיעות "כחול לבן" ו"מעלה ביתנו".

בישיבת החגיגית הודיע כשריאל על מינוי שני הסגנים בשכר וכן על האצלת סמכויות ומינוי ועדות כספים, מכרזים, הנחות ארנונה ומל"ח פס"ח.

כשריאל הודיע כי בנוסף לתפקידו כראש העיר, הוא ימשיך ויחזיק גם בתיק החינוך, אותו הוא מחזיק מראשית כהונתו.

חבר מועצת העיר, גיא יפרח, ימשיך לשמש כסגן ומ"מ ראש העיר בשכר, ויחזיק בתיקים בתחום כספים, תחום התרבות, תחום נוער וצעירים ותחום אכיפה ומניעת אלימות.

חבר מועצת העיר, בוריס גרוסמן, ימשיך לשמש כסגן ראש העיר בשכר ויחזיק בתיקים בתחום תחבורה וחניה ובתחום עליה וקליטה.

בראשות ועדת כספים יעמוד גיא יפרח, וחבריה הם: בוריס גרוסמן, ברנדה הורביץ, דודו מתתיהו וליאת מארק.

בראשות ועדת מכרזים יעמוד אבי רחמים, וחבריה הם: יהודה אסרף, דודו מתתיהו, אייל פישלר וג'קי עזרא.

בראשות ועדת הנחות ארנונה יעמוד יהודה אסרף, וחבריה הם: גיא יפרח, ברנדה הורביץ, ליאת מארק ורוזי ישי.

בראשות ועדת מלח פס"ח יעמוד בני כשריאל, ממלא מקומו יהיה בוריס גרוסמן והחברים הם: גיא יפרח, רפי אוברגוט וג'קי עזרא.

סגן ומ"מ ראש העיר, גיא יפרח, אומר כי "מועצת העיר החדשה יוצאת לדרך באופן רשמי, ואני מאחל לכולנו הצלחה רבה למען העיר והתושבים. אין לי ספק כי כל אחת ואחד מחברי מועצת העיר יתרום ויעשה להמשך פיתוחה של עירנו. אחד הנושאים החשובים שהוא רוצה לטפל בהם בקדנציה החדשה הוא הקמת מבנה יד שרה על שמו של נוריאל גץ זצ"ל, שראש העיר ואני מקדמים כבר תקופה ארוכה יחד עם רב העיר, הרב כ"ץ".

ראש העיר, בני כשריאל , אומר כי "יש לנו קואליציה רחבה וטובה, המונה חברי מועצה בעלי ניסיון, ערך מוסף וכישורים רבים ושונים, אשר יסייעו להם להמשיך לתרום, לסייע ולקדם את תנופת העיר ושגשוגה. לפנינו חמש שנים של עשייה פורייה, ברוכה ומלאת אתגרים למען העיר ורווחת תושביה".