אלוף החיסונים

תיכון אמי"ת איתן זכה בפרס ראש העיר ואגף החינוך שהוענק לתיכון עם מספר המתחסנים הגבוה ביותר

תיכון אמ"ית איתן הוא הזוכה בפרס ראש העיר ואגף החינוך שהוענק לתיכון בו התחסנו מספר התלמידים הגדול ביותר. בתיכון הגיע מספר המתחסנים והמחלימים ל-91%, והם זוכים בפרס של 5000 שקלים מהעירייה. על פי מתווה משרד החינוך, בתיכונים בהם למעלה מ-90% מתחסנים, יוכלו תלמידי שכבות י"א וי"ב לחזור ללימודים ללא קפסולות וללא הגבלות.

הרוב מוחלט של צוותי ההוראה בעיר כבר מחוסנים. לצורך עידוד ההתחסנות גם בקרב התלמידים בכיתות הגבוהות בחר ראש העיר, בני כשריאל, להעניק פרס מיוחד בסך 5000 שקלים למועצת התלמידים ולפעילות חברתית שתיערך בבית הספר שבו יהיה שיעור המתחסנים הגבוה ביותר מקרב התלמידים. כמו כן הוצע פרס דומה לכל בית ספר בו יגיע שיעור המתחסנים והמחלימים הפטורים מבידוד ל-95%.

ברוב בתי הספר בעיר כבר למעלה מ-70% מהתלמידים קיבלו את החיסון הראשון, ומשרד החינוך צפוי להעביר את המידע אודות מקבלי החיסון השני. התלמידים התחסנו בקופות החולים ובמתחם החיסונים המיוחד שפתחה העירייה עבור התלמידים בתיכון "דקל וילנאי אורט".

מבין התיכונים בעיר זכה תיכון אמי"ת איתן בפרס המכובד, לאחר ש-91% מתלמידיו דווחו כמחוסנים או מחלימים.

ראש העיר, בני כשריאל, מברך את תיכון אמ"ית איתן ואומר כי "ברכותיי על הגשמת היעד וההתחסנות. גאה בבני הנוער שלנו שמגלים אחריות, נבדקים ומגיעים להתחסן. אני שב וקורא לכל תלמידי העיר שעדיין לא התחסנו - ללכת ולהתחסן כדי שנהיה בריאים וכדי שנחזור מהר ככל האפשר לשגרה בריאה בלימודים בכלל ובעיר בפרט".