הרכב השיתופי הגיע לעיר

בשורה ענקית לתושבי מעלה אדומים: הרכב השיתופי מגיע לעיר ביוזמה והובלה של סגן ראש העיר, בוריס גרוסמן, מחזיק תיק התחבורה

בשורה ענקית לתושבי מעלה אדומים. הרכב השיתופי מגיע לעיר ביוזמתו והובלתו של של סגן ראש העיר, בוריס גרוסמן, מחזיק תיק התחבורה, שפעל רבות בנושא ותיאם את כל ההסכמים הנדרשים. מעתה, המיזם המצליח "שלמה סיקסט Share" יפעיל ברחבי העיר רכב אותו ניתן לפתוח מהנייד באפליקציה ייעודית.

שירות הרכב השיתופי יפעל באמצעות אפליקציה ייעודית אותה מורידים התושבים לטלפון הסלולרי, ודרכה הם מתקשרים עם השירות בצורה קלה ומהירה ובאמצעות טכנולוגיות מתקדמות כגון: מערכת זיהוי פנים, סריקת רישיון נהיגה ועוד. באמצעות האפליקציה יוכל הלקוח לאתר רכב זמין וקרוב, לפתוח אותו מהנייד ולנסוע בו. כמו כן, התושב יוכל באמצעות האפליקציה ליצור קשר עם שירות הלקוחות באמצעות שיחת וואטסאפ, שיחה טלפונית, BOT, SMS, פייסבוק.

המיזם הושק בהצלחה לפני פחות משנה בערים מודיעין, שוהם ורחובות, וכעת מעלה אדומים מצטרפת למיזם. ההשקה התקיימה השבוע בטקס קטן במרכז מסחרי הקרן, במעמד: ראש העיר, בני כשריאל, סגן ומ"מ ראש העיר, גיא יפרח, סגן ראש העיר, בוריס גרוסמן, מחזיק תיק התחבורה, ועפרה פורטל, סמנכ"לית חברת שלמה סיקסט.

החניות המסומנות בירוק בוהק בהן ניתן למצוא את רכבי שלמה סיקסט Share במעלה אדומים נמצאות במרכז מסחרי כיכר יהלום (מפלס תחתון), מרכז מסחרי צמח השדה, מרכז מסחרי רחוב הקרן ומצפה נבו מספר 21.

סגן ראש העיר, בוריס גרוסמן, מחזיק תיק התחבורה, אומר כי "אנחנו מאמינים כי השירות החדש אותו תפעיל קבוצת שלמה במעלה אדומים יעניק פתרון זמין לתחבורה שיתופית נגישה, איכותית וללא התחייבות כספית. שיתוף הפעולה הזה יאפשר לנהגים צעירים וחיילים להתנייד בקלות, בבטחה ובנוחות בסופי השבוע, וכן יאפשר לתושבים להסתייע ברכב שיתופי".

גרוסמן מוסיף כי המיזם יתרחב ובמקביל יפעל להגדלת החניות בסנטר צמח השדה, וכן שינוי דרסטי בחניות לטובת תשובי כיכר יהלום וכלל תושבי העיר.

ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי "באמצעות הפיילוט החדש אנו שואפים לייצר מארג תחבורתי שיאפשר למשפחות בעיר לוותר על כלי רכב אחד לפחות, הודות לשימוש באמצעי תחבורה חדשניים. המודל של רכב שיתופי מאפשר לנהגים צעירים וחיילים להתנייד בקלות, בבטחה ובנוחות בסופי השבוע, ויאפשר לתושבים להסתייע ברכב שיתופי בעת הצורך, ממש ליד הבית. אנו משקיעים  כל העת מאמצים ומשאבים רבים על מנת להביא למעלה אדומים פתרונות חדשניים וטכנולוגיים לתחבורה חכמה ונגישה, אשר ייתנו מענה איכותי לתושבי העיר ויפחיתו את הצורך בשימוש ברכבים פרטיים. הפיילוט של השירות החדש מעניק פתרון זמין לתחבורה שיתופית נגישה ללא התחייבות".