אלוף הפיקוד ביקר בעיר

אלוף פיקוד המרכז, האלוף תמיר ידעי, ביקר השבוע במעלה אדומים

אלוף פיקוד המרכז, האלוף תמיר ידעי, ביקר השבוע במעלה אדומים ונפגש לפגישת עבודה עם ראש העיר, בני כשריאל, ובכירי העיריה.

בביקורו של האלוף השתתפו: ראש העיר, בני כשריאל, סגן ומ"מ ראש העיר, גיא יפרח, מנכ"ל העירייה, שמוליק חנוך, מנהל אגף הביטחון, נועם הרוש, מנהל המוקד, מוטי גלנטי, מנכ"ל החברה הכלכלית, יעקב ברוש, מנהל היחידה לתכנון אסטרטגי, גרשון לוקיי, ונציגי פיקוד המרכז.

בראשית ביקורו סייר וביקר האלוף ידעי בכניסה לעיר, קיים תצפית משכונת "צמח השדה" לעבר שטחי הבדואים וביקר במתחם הדיזיין סיטי.

בפגישת העבודה המקצועית, שנערכה בהשתתפות כל הגורמים בלובי מוזיאון קסטל, דנו המשתתפים בשורת נושאים חשובים העומדים על סדר היום, אשר להם נדרש סיוע של האלוף ידעי, בהם: ביטול הכוונה להורדת תקן מאבטח האזרוח ביישוב גבעת המייסדים, הרחבת אזור התעשייה מדרום, קידום תכנון קטע כביש 80 ממזרח לאזור התעשייה, קידום תכנון וביצוע שדרוג מלא של כביש חיזמה, הסדרת סוגיית מרכיבי ביטחון בגוש אדומים בין צה"ל למג"ב, הסדרת אימון, ציוד ואחריות פלוגת הגמ"ר מעלה אדומים ועוד.

ראש העיר, בני כשריאל, בירך את הצבא על פעולותיו לשמירה על ביטחון התושבים ועל העבודה של כל החיילים והמפקדים, המאפשרת חיים אזרחיים במשך היום-יום. "יש לנו שיתוף פעולה הדוק ומקצועי עם פיקוד המרכז לכל אורך הדרך. אני מרגיש שצה"ל נמצא כאן איתנו ובשבילנו. אין ספק שכל העשייה ההתיישבותית שלנו מקבלת גיבוי של הפיקוד בהובלתו של האלוף ידעי ושל צה״ל. אני מודה לאלוף ידעי על שיתוף הפעולה ההדוק ועל סיועו בקידום נושאים חשובים".