ראש העיר קורא לתמוך במרים פרץ לנשיאות המדינה

ראש העיר, בני כשריאל, הוציא מכתב לראש הממשלה, השרים וחברי הכנסת של הליכוד, בו הוא קורא להם לתמוך במרים פרץ לנשיאות המדינה

ראש העיר, בני כשריאל, המכהן גם כיו"ר סיעת הליכוד במרכז לשלטון מקומי וסגן יו"ר המרכז לשלטון מקומי, פתח במהלך נרחב לגיוס ראש רשויות של הליכוד שיקראו לשרים וח"כים בליכוד לתמוך במועמדותה של מרים פרץ לנשיאות המדינה.

במסגרת המהלך קיים כשריאל שיחות אישיות עם ראשי רשויות, שרים וחברי כנסת, והוא הצליח לגייס ראשי רשויות רבים שהצטרפו למהלך, בהם: ראש עיריית בית שאן, ז'קי לוי, ראש המועצה המקומית גבעת זאב, יוסי אברהמי, ראש המועצה המקומית מעלה אפרים, שלומי ללוש, ראש מועצת קריית ארבע-חברון, אליהו ליבמן, ראש המועצה המקומית קרני שומרון, יגאל להב, ראש המועצה המקומית יסוד המעלה, אילן אור, ראש מועצת מטולה, דוד אזולאי, ועוד.

במכתב שהוציא כשריאל לראש הממשלה, לשרים ולח"כים של הליכוד כתב כי "זהו צו השעה של מדינת ישראל, אני קורא לכם להעביר לעם מסר של אחדות ולכידות - ולבחור במרים פרץ לנשיאה הבאה של מדינת ישראל. מרים פרץ ראויה וצריכה להיות הנשיאה הבאה של מדינת ישראל, היא באה מתוך העם ופועלת למען עם ישראל כולו, על כל גווניו, ואין לי ספק כי בתקופתה בית הנשיאות יהיה בית של אחדות, קירוב לבבות ואהבת האדם באשר הוא אדם. בצניעותה ובנתינתה כי רבה הגב' פרץ אהובה ומקובלת על כל עם ישראל ולא רק על מגזר פוליטי כזה או אחר. היא מקדישה את חייה לאיחוד לבבות ולאהבת חינם, היא מאחדת ומחברת בין כל חלקי העם והיא מגיעה לכל יישוב בארץ, מדרום ועד צפון וממרכז ועד אחרון היישובים ביו"ש".

השבוע התראיין כשריאל בערוצי הטלוויזיה והחדשות, גם שם העביר את המסר שלו והסביר מדוע מרים פרץ צריכה להיות הנשיאה הבאה של מדינת ישראל.