פשוט לתת שירות

עמדת השירות הממשלתית שהוצבה בקומת הכניסה של הקניון (צמוד לשופרסל) מאפשרת מגוון שירותים בלחיצת כפתור

עמדת השירות הממשלתית שהוצבה ברחבת השופרסל בקניון (קומה תחתונה) מאפשרת ומציעה מגוון ענק של שירותים ממשלתיים.

בעמדה ניתן לחדש את רישיון הרכב והנהיגה, לשלם אגרת דרכון, להנפיק ספח לתעודת זהות, לשנות כתובת, להגיש בקשה לתעודת לידה או פטירה, לרשום את שם הנולד, לברר כניסות ויציאות מהארץ, להנפיק אישור ביצוע שירות אזרחי, לשלם אגרות ממשלתיות, לחדש רישיון כלי ירי, לחתום על כרטיס אדי ועוד.

השותפים להבאתה של העמדה הם: שר הדיגיטל הלאומי ותושב העיר, דודי אמסלם, אשר מקדם יוזמות דיגיטליות רבות ברחבי הארץ ואשר סייע להבאתה של העמדה לעיר, יוגב שמני, מנהל ממשל זמין במשרד ראש הממשלה, ומנהלת אגף מערכות מידע בעירייה, איריס אלפסי.

ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי "במסגרת מהפכת השירות לתושב, העירייה משיקה לאחרונה מגוון דרכים לקבלת שירות באמצעים טכנולוגיים מתקדמים ודיגיטליים. נמשיך להנגיש שירותים, לשפר את איכות השירות לתושב ולהביא את מיטב הטכנולוגיה והאמצעים הדיגיטליים המתקדמים ביותר לעירנו".