בני הנוער מתחסנים

מתחם לחיסון בני נוער ייפתח במתנ"ס המרכזי ביום חמישי, 8/7/21, בין השעות: 16:00-21:00

העירייה והמתנ"ס יוצאים השבוע במיזם חדש לעידוד התחסנות בקרב בני נוער בגילאי 12-16, המתחסנים החדשים יקבלו כרטיס חינם לבריכה וישתתפו בהגרלה יוקרתית של שני מנויים חצי שנתיים לקאנטרי ומנוי שנתי.

המיזם החדש נולד כתוצאה של שיתוף פעולה של העירייה, המתנ"ס ומד"א, במטרה לעודד התחסנות בקרב האוכלוסייה הצעירה בגילאי 12 עד 16, בה מספר המתחסנים עדיין נמוך יחסית. במסגרת המיזם תיפתח עמדת חיסונים באולם התרבות במתנ"ס, בה ייהנו בני ובנות הנוער מהפתעות וצ'ופרים, כיבוד, גלידות, מוזיקה, עמדות צילום והשתתפות בהגרלה נושאת פרסים.

מתחם החיסונים ייפתח ביום חמישי הקרוב, 8/7/21, בין השעות: 16:00-21:00, באולם התרבות במתנ"ס, וניתן להגיע אליו ללא הפנייה, אך יש צורך בתעודת זהות וספח של אחד ההורים וכן באישור הורים. במתחם יינתן רק חיסון ראשון, כאשר מועד לחיסון השני יישלח מיד בתום החיסון. בנוסף, מחלימים יוכלו להתחסן רק שלושה חודשים מיום מחלתם.

יש לציין כי החיסונים מיועדים לבני נוער בעלי תעודת זהות ישראלית בלבד, הנדרשים להצטייד באישור הורים ובתצלום תעודת הזהות והספח של אחד ההורים.

ראש העיר, בני כשריאל, קורא להורים לשלוח את הילדים להתחסן כדי לסייע לשמור על מעלה אדומים בריאה ונקייה מקורונה וכדי לאפשר להם ליהנות מאירועי הקיץ שבפתח.

חיסוני קורונה לנוער