שבוע הילדים והנוער

ביום שלישי, 20/7, ייפתח שבוע הילדים והנוער, שיימשך עד יום חמישי, 22/7

החופש הגדול בעיצומו, שיגעון המאניה של יולי-אוגוסט בעיר התחיל והפך במהירות ללהיט. הילדים בחופשה, ובעירייה, יחד עם המתנ"ס, מצאו דרך אטרקטיבית נוספת לעניין ולהעסיק את בני הנוער ואת הילדים הצעירים יותר. אם יש מכנה משותף אחד לכל ההורים, זה הרצון לבלות עם הילדים, ואם אפשר להתרענן קצת מהחום, אבל בלי לדאוג שמנהל הבנק ירים אלינו טלפון אחר כך.

במקום להוציא הון עתק על אטרקציות או ניסיונות שווא למצוא דודה באיזה קיבוץ עם בריכה כדי להתארח בה, כל מה שצריך הוא לקפוץ לביקור ולבלות בשבוע הילדים והנוער שיתקיים בפארק הנוער בשבוע הבא.

הקיץ הלוהט השנה מביא עמו שלל אירועים תוססים, בהם: מופעי סטנדאפ, מסיבות רחוב, מסיבות בריכה, אטרקציות, טורנירים, מרוץ לילה, מפגשים עם אמנים ועוד.

ההפנינג המיוחד של שבוע הילדים והנוער יתקיים החל מיום שלישי ועד יום חמישי, בתאריכים 20-22/7, בשעות 16:00-23:00, בפארק הנוער העירוני, ויביא עמו ימים גדושים בפעילויות שמתאימות הן לילדים קטנים והן לבני נוער, בכל הגילאים.

הפעילויות לילדים ולנוער יהיו מגוונות ומרתקות ויכללו: מתנפחי מים ענקיים, מגלשת סלייד דה סיטי, חדרי בריחה ואטרקציות נוספות. החל מהשעה 20:00 ייערך מדי ערב פסטיבל סרטים על מסך ענק 80 מטרים, בהם ניתן יהיה לצפות על הדשא, בישיבה על מחצלות נעימות.

מנהל אגף הנוער, איתמר סלוק, אומר כי "המספרים מדברים בעד עצמם. במסיבת הרחוב בבריכה השתתפו מאות נערים, בלילה הלבן לבנים ובנות השתתפו 400 בני נוער, בהופעות במטרו השתתפו 300 בני נוער, במסיבת בריכה 400 בני נוער, ובמקביל רבים השתתפו בני נוער רבים בבריכות נפרדות לבנים ובנות, וכמובן מאות בני נוער שנסעו לפארקי השעשועים בארץ".

סגן ומ"מ ראש העיר, גיא יפרח, מחזיק תיק הצעירים והתרבות, אומר כי "שבוע הילדים והנוער מתקיים על מנת לאפשר לילדים ונוער במעלה  אדומים ליהנות משלושה ימים מלאים של פעילויות ואטרקציות, במיוחד בשבילם, בחינם. אני קורא לכל הילדים ובני הנוער לפקוד את פארק הנוער, לבלות ולקחת חלק בפעילויות שהבאנו להם. תיהנו"