אירוע סטודנטים ב"מעלית"

הסטודנטים של מעלה אדומים התכנסו לאירוע המסורתי השנתי, שהתקיים לראשונה במרכז הצעירים "המעלית"

רגע אחרי שסיימו את תקופת הבחינות ונהנו ממרחבי לימוד מושקעים ב"מעלית" - מרכז הצעירים של מעלה אדומים, חגגו עשרות סטודנטים את הקיץ באירוע שכל כולו הוקדש להם. אין ספק שה"מעלית" הופכת לאט לאט להיות הבית של הסטודנטים.

ביום חמישי שעבר התקיים אירוע סטודנטים ראשון ב"מעלית", וכמו שהסטודנטים כבר יודעים מאירועים קודמים, הי מוצלח ומפנק במיוחד.

הערב לכובדם כלל מידע על מלגות שיש בעיר לסטודנטים ועל השירותים הרבים שהעירייה מציעה לרווחתם, מופע סטנדאפ של בן בן ברוך, כיבוד קייצי שכלל קוקטיילים ומתוקים, הפקת כרטיס סטודנט בעיר, שי לכל משתתף והפתעות נוספות.

האירוע התקיים בשיתוף הספרייה העירונית ונערך לפי הנחיות התו הירוק.

מנהל מרכז צעירים, שי שבו, בירך את הסטודנטים ואמר כי הוא שמח שסוף סוף יש לסטודנטים בית חדש לכל צורך שעולה.

מעין מור, מחזיקת תיק האקדמיה והסטודנטים, אמרה כי "התרגשות גדולה עבורה  הייתה לערוך אירוע בפעם הראשונה במרכז הצעירים שלנו. אחרי שנה מאתגרת במיוחד מבחינה תרבותית, אני שמחה לחדש את המסורת. כל כך מגיע לסטודנטים שלנו, שלאורך השנה תורמים, מתנדבים וחורשים ללא הפסקה, לצאת להתפנק וליהנות".

סגן ומ"מ ראש העיר, גיא יפרח, מחזיק תיק התרבות ותיק הצעירים, בירך ואמר כי "היום יותר מתמיד טוב להיות סטודנט בעיר. ככה משיקים את הקיץ לסטודנטים שלנו שנהנים משורת פרויקטים למענם לאורך כל השנה".