מקדמים פרויקטים תחבורתיים

ראש העיר, בני כשריאל, וסגנו, בוריס גרוסמן, מחזיק תיק התחבורה, נפגשו עם שר האוצר, ח"כ אביגדור ליברמן

ראש העיר, בני כשריאל, ממשיך לפעול ולקדם פתרונות תחבורה, תשתית וכבישים לעיר גם בממשלה הנוכחית, זאת לצד נושאים שיסייעו לקידומה, פיתוחה וביסוסה של מעלה אדומים, כמו: מתן אזור עדיפות לאומית וסיוע בתקציבים ופרויקטים בתיירות, תרבות, ספורט וחינוך. לאחר שנפגש עם ראש הממשלה, נפתלי בנט, ושר התרבות והספורט, חילי טרופר, נפגש כשריאל עם שר האוצר, אביגדור ליברמן.

הפגישה עם ח"כ ליברמן, שר האוצר, התקיימה בשבוע שעבר, בהשתתפות: בני כשריאל, ראש העיר, סגנו, בוריס גרוסמן, מחזיק תיק התחבורה, הצוות המקצועי בעירייה וכן הצוות המקצועי במשרד האוצר בירושלים.

בפגישה הוצגו לשר הפרויקטים התחבורתיים והכבישים שנמצאים על סדר היום ושהעירייה פועלת לקדמם, בהם: כביש מרקם החיים, רמפת מעלה אדומים, רכבת קלה למעלה אדומים, נת"צ במחסום א-זעים ומחלף פארק ישראל.

כשריאל וגרוסמן ביקשו מהשר ליברמן לתמוך בקידום הכבישים האלו ולתקצב אותם, והשר ליברמן הבטיח לסייע ולקדם את הפרויקטים שהוצגו בפניו.

כשריאל אומר כי "כבר בפגישה הורה שר האוצר לצוות המקצועי במשרדו לפעול מול משרדי הממשלה השונים כדי לקדם את תכנון וביצוע הכבישים האלו".

במקביל כשריאל פועל כדי להמשיך לפתח ולהרחיב את אזור התעשייה, על מנת למשוך עוד ועוד יזמים ופרויקטים ולהביא להגדלה משמעותית של מקורות תעסוקה לתושבי העיר. השר ליברמן נרתם לנושא, נענה לבקשת כשריאל והבטיח לפעול ולתמוך בהמשך הכללתו של אזור התעשייה שלנו במפת אזורי העדיפות הלאומית.

כשריאל מסכם כי "אמשיך לפעול מול כל שרי הממשלה כדי להמשיך לקדם, לפתח ולבסס את מעמדה של עירנו".