המשפחה הציונית של מעלה אדומים

משפחת כהן ממעלה אדומים ייצגה את העיר בחידון הציונות והמורשת והגיעה למקום הרביעי

גמר חידון הציונות והמורשת למשפחות מבית ההסתדרות הציונות העולמית, המועצה הציונית בישראל ומשרד ירושלים ומורשת התקיים זו השנה השישית.

החידון התקיים ביום העצמאות האחרון, בתיאטרון ירושלים, ושודר לראשונה בערוץ 12 (קשת) בהנחייתה של רותם אבוהב.

החידון נערך במעמד: השר להגנת הסביבה, לירושלים ולמורשת, זאב אלקין, יו"ר ההסתדרות הציונית העולמית, אברהם דובדבני, סגן ומ"מ יו"ר ההסתדרות הציונית העולמית, יעקב חגואל, יו"ר המועצה הציונית בישראל, יגאל ביבי ומנכ"ל המועצה הציונית בישראל, שלומי אשכנזי.

משפחת כהן ממעלה אדומים זכתה במקום הרביעי והמכובד, לאחר שהגיעה לגמר כשגברה על משפחות רבות בשלבים המוקדמים יותר.

משפחת כהן הפגינה במהלך החידון ידע מרשים בהיסטוריה ובמורשת של העם היהודי ומדינת ישראל, השיבה לשאלות בבקיאות רבה וייצגה את העיר שלנו בכבוד!

ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי "נמשיך לחנך את ילדינו לערכי הציונות, אהבת האדם והארץ והתרומה לאחר ולמדינה. נמשיך להצעיד את הנוער שלנו אל העתיד, תוך שאנו מחברים אותו אל ההיסטוריה שלנו כעם וכמדינה. נמשיך, יחד עם בני הנוער הנפלאים שלנו, להגשים את החלום הציוני הלכה למעשה".