סוגרים את הקיץ עם דודו אהרון ורוי בוי

את אירועי הקיץ בעיר יסגרו דודו אהרון ו"רוי בוי" שיופיעו בפארק הנוער ב-3/9

הקיץ מסתיים השבוע, ואיתו מסתיים גם שיגעון המאניה של יולי- אוגוסט בעיר, שהפך במהירות ללהיט. אדוMניה הפך למותג הלוהט שכולם מדברים עליו בכל מקום, ואירועי הקיץ זכו להצלחה והיענות עצומה של בני הנוער. המערך של אדוMניה כולל הודעות sms, הודעות וואטסאפ, אתר אינטרנט משודרג שבו הוקם מתחם אירועים מיוחד, קמפיין מאסיבי ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם, שילוט חוצות, פרסום בעיתון "זמן מעלה" ובאפליקציית "מעלה נט".

במעלה אדומים עמלו קשה והכינו תכנית אירועי קיץ עשירה, מגוונת ואיכותית, שהתפרסה על פני כל חופשת הקיץ ואשר הוכנה לאחר עבודה קשה ומאומצת של אגף הנוער במתנ"ס, האגף המוניציפאלי בעירייה, היכל התרבות, המטרו, האגף לקידום נוער במתנ"ס  בני הנוער עצמם שלקחו חלק פעיל בחשיבה, בתכנון ובבחירת האמנים שהגיעו לעיר בקיץ.

בעירייה מביעים שביעות רצון גדולה מרמת המעורבות הגבוהה של בני הנוער והתושבים בשלל 150 האירועים במגוון הקטגוריות. גם באגף הנוער במתנ"ס שבעי רצון מהפעילויות והצלחתם ומציינים כי ההשתתפות של בני הנוער טובה מאוד.

כעת, רגע אחרי שתיפתח שנת הלימודים, יתקיים האירוע המרכזי והגדול של סוף הקיץ. ילד הג'ונגל "רוי בוי" והזמר האהוב, דודו אהרון, יגיעו להופיע בפארק הנוער, באירוע שאותו תנחה טל מדיוני. האירוע, המיועד לכל המשפחה, יתקיים ביום שלישי, 3/9/19, והכניסה חופשית. ההופעה של "רוי בוי" תתקיים בשעה: 19:00, וההופעה של דודו אהרון תתקיים בשעה 20:30.

סגן ומ"מ ראש העיר, גיא יפרח, מחזיק תיק התרבות, אומר כי "תכנית הקיץ השנה הייתה ייחודית למעלה אדומים בכך שהיא שילבה פעילויות של התנדבות ותרומה לקהילה לצד בילוי, מופעים ואטרקציות. החשיבה הייתה לשלב מעורבות חברתית, תרומה לקהילה, פנאי ותוכן ערכי, ואני שמח שהצלחנו. התכנית נתנה מענה לכל תקופת הקיץ, כך שכמעט מדי ערב היה לבני הנוער היכן לבלות, והכל במחירים מסובסדים מאוד או אפילו ללא עלות כלל".