ביוזמת ראש העיר, בני כשריאל, העירייה יצאה השבוע בקמפיין עירוני חדש לעידוד המסחר בקרב העסקים בעיר. מדובר בקמפיין שמטרתו לסייע לעסקים בעיר ולמנוע קשיים העלולים להיווצר עקב המצב בישראל מאז ראשית התפשטות נגיף הקורונה בארץ.

במסגרת הקמפיין תפרסם העירייה בדף הפייסבוק העירוני קליפ סרטונים קצרים, בהם מציגים הסוחרים את עצמם ומזמינים את תושבות ותושבי העיר להגיע לבתי העסק.

בעירייה קוראים לכל בעלי העסקים שרוצים לקחת חלק בקמפיין לשלוח סרטון קצר של 30 שניות למייל של הטלוויזיה הקהילתית אדומדיה: adomediatv@gmail.com .

יש לציין כי מדובר בקמפיין לקידום המסחר העירוני ללא כל עלות, וכי כל בעל עסק בעיר מוזמן לשלוח צילום לקליפ הסרטון שיערך על ידי הטלוויזיה הקהילתית.

מטרת הקמפיין היא להעביר מסר לתושבים כי מעבר לחשיבות הרבה בחיזוק העסקים בעיר בתקופה כלכלית קשה זאת, ניתן לקבל את כל השירותים בעיר ולקנות קרוב לבית.

ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי "אנו נמצאים בתקופה מאתגרת ולא פשוטה. רבים מתושבות ותושבי המדינה נמצאים בבידוד, וחלק מהעסקים נקלעו למשבר כלכלי. החלטנו לסייע לעסקים ולסוחרים בעיר ולעודד את תושבי מעלה אדומים להגיע אליהם וליהנות משירות מצוין ומיחס אישי. אני רואה חשיבות גדולה בעידוד העסקים הקטנים והבינוניים בעיר, התורמים לכלכלת העיר. אנו מגויסים לטובת בעלי העסקים בעיר במשך כל ימות השנה, ובימים אלה אפילו יותר. אני מזמין את התושבים לתת עדיפות לעסקים ולבצע את קניותיהם בעירנו ומקווה שנוכל כולנו לחזור בקרוב לשגרה, בשילוב כוחות ובהקפדה על הנחיות משרד הבריאות והגורמים האמונים על המאבק הארצי בהתפשטות נגיף הקורונה".

קונים ונהנים